You are here Home Summer Lanzarote L03

Lanzarote L03

Lanzarote, Spain
Item image

Playa Blanca was once a small fishing port, and one can still sense a bit of the past lives in and around the picturesque harbour environment. Discover it yourself and look at the beautiful, colourful fishing boats and the beautiful waterfront lined with old buildings. Today emmer area of life. Here is everything, hvad man kan forlange af en herlig og afslappende ferie. Strandområderne: Playa Dorada og Playa Flamingo ligger på begge sider af havneområdet. Har man lyst til at være ”lidt for sig selv”, kan vi anbefale Papagayo, som man kan komme til via en temmelig hullet vej.

Hotel
Det spansk/arabiske designede hotel ligger på Playa Blancas kyst. Det har en fantastisk havudsigt, og det falder smukt ind i området. Det ligger for enden af havnefronten med blot 2 km. til Playa Blancas bymidte, som byder på en billedskønne promenade, havn, restauranter og sandstrande. The hotel has 305 værelser fordelt på 5 floors.
Alle værelser er udstyret med telefon, air-conditioning, radio, satellite TV, minibar og sikkerhedsboks (against payment), fuldt udstyret badeværelse og terrasse med en skøn udsigt til øerne Fuerteventura og Lobos. Der skal gøres opmærksom på, at gæster skal være fyldt 16 år for at bo på dette hotel.

Oplevelser
Foruden det herlige badeliv byder området på en mængde andre aktiviteter. Bl.a. kan man fra havneområdet gå om bord på færgen, som sejler til naboøen, Fuerteventura.
En spændende tur kan gå ind i landet til Timanfaya National Park – et eventyrland, som er opbygget af vulkaner, måneagtige landskaber og fascinerende bjergformationer.
Havnefrontens fiskerestauranter bugner med lækkerier. Dagens fiskefangst omsættes til de skønneste retter akkompagneret af egnens specialiteter.

Restaurant
Restauranten har udsigt over poolområdet og til havet – og tilbyder en righoldig buffet både morgen og aften. Der arrangeres temaaftener flere gange om ugen med øens specialiteter. Poolbaren byder henover dagen på salatbar og forskellige småretter ved bassinkanten.

Facilities
In this area is 2 pools – den ene med lift. Hotellets tilbyder forskellige sportsfaciliteter samt sauna og wellness behandlinger. Derudover findes også aerobic, vand-aerobic, table tennis, bueskydning, skydning med luftbøsse, dykning, Tennis, billard og mini-golf. Nogle aktiviteter er dog mod betaling. Det varierede underholdningsprogram sikrer, at der aldrig er et kedeligt øjeblik i løbet af opholdet.

Your reservation

Personal details
(*) Required
Your reservation has been successfully sent
Please fill out all required personal details