Du er her: Forside Favoritter Tenerife T06

Tenerife T06

Spanien, Tenerife
Hotelbillede

Mar y Sol ligger i Los Christianos på sydvestsiden af Tenerife. Byen er en moderne turistby med lave kantstene og ramper, der gør det nemt for personer med handicap at komme rundt. Hotellet ligger i byens udkant på en bakketop med skrånende gader ned til byen. (Det kan være tungt at skubbe tunge, manuelle stole fra byen til hotellet).

Mar y Sol er for alle

Tilgængeligheden er uden sidestykke, og hotellets indretning er gennemtænkt med sans for detaljer. Alle med et fysisk handicap kan komme omkring.
Mar y Sol har handicapegnede lejligheder placeret i huse, som omkranser de 3 bassiner. Alle huse har køreramper og elevatorer.

Der er gratis vandgymnastik i pool kl. 11:00 og siddende gymnastik i Sportshallen kl. 12:15. Det er gratis for gæster at deltage. Programmet kan varierer lidt.

Lejlighedstyper

*** Et-værelses studiolejlighed med åbent køkken – Max. 2 personerDobbeltværelse

Køkkenet er udstyret med 2 kogeplader og køleskab.
Stuen er hyggeligt indrettet med en dobbelt sofaseng (2 x 80 x 190 cm – højde 55 cm. – kan adskilles til 2 enkeltsenge), sofabord, lænestole og spisebord med stole samt opbevaringsplads i stor garderobe.
Det handicapindrettede badeværelse – nogle med toilet, som kan hæves og sænkes – har gribehåndtag, hårtørrer, karrusel til plejemidler og “roll-in-shower”.
Egen balkon med havebord og stole.

*** 2-værelses standardlejlighed med åbent køkken – Max. 4 personer

Køkkenet er udstyret med 2 kogeplader og køleskab.
Det seperate soveværelse har 2 enkelt senge (90 x 190 cm – højde 50 cm.), sengeborde og opbevaringsplads.
Stuen er nydeligt udstyret med dobbelt sofaseng (2 x 80 x 190 – højde 55 cm. – kan adskilles til 2 enkeltsenge), sofabord, lænestole og spisebord med stole.
Det handicapindrettede badeværelse – nogle med toilet, som kan hæves og sænkes – har gribehåndtag, hårtørrer, karrusel til plejemidler og “roll-in-shower”.
Nogen lejligheder har egen terasse eller balkon – alle er udstyret med havebord og stole.

**** – Apartment Superior (Casa Barcelona) – Max. 4 personer

2-værelses moderne, de-luxe lejlighed med åbent køkken.

Køkkenet i denne lejlighedstype har 2 kogeplader og stort køleskab. Stuen har en komfortabel dobbelt sofaseng (2 x 90 x 200 cm., som kan adskilles til 2 enkeltsenge), sofabord, lænestole og spisebord med stole. Soveværelset har 2 enkeltsenge (90 x 200 cm – højde 50 cm.), sengebord og stor garderobe med en safety-boks.

Det handicapindrettede badeværelse har toilet, som kan hæves og sænkes, gribehåndtag, hårtørrer og karrusel til plejemidler. Badeværelset er så stort, at en elektrisk kørestol kan komme rundt, og gulvet er lavet af skridsikkert materiale. Over den store håndvask hænger det vinklede spejl.

Nogle af lejlighederne har terrasse – andre balkon, men alle er udstyret med havebord og stole.

**** – Studio Superior lejlighed (Casa Madrid) med åbent køkken– Max. 2 personer

Moderne udstyret etværelses lejlighed. Køkkenet har 2 kogeplader og stort køleskab.

Den dobbelte sovesofa (2 x 90 x 200 cm.) kan blive til 2 enkeltsenge, sofabord, lænestole, spisebord med stole og stor garderobe med safety-boks. Rummeligt, handicapegnet badeværelse med så megen plads, så en elektrisk kørestol kan komme rundt. Hæve/sænke toilet med gribehåndtag, hårtørrer, karrusel til plejemidler og stor håndvask med vinklet spejl. Badeværelsesbelægningen er skridsikker.

Egen balkon med bord og stole.

***** – Comfort room (Casa Madrid) – med åbent køkken – Max 4 personer

Som et traditionelt dobbeltværelse, men betydeligt større og meget veludstyret.

Køkkenafdelingen har 2 kogeplader og stort køleskab.

Flere af suiterne har 2 enkeltsenge med hvert sit sengebord, og flere af værelserne har endvidere en dobbelt sofaseng (2 x 90 x 200cm.), der kan blive til 2 enkeltsenge. Desuden er der enten spisebord med stole eller sofabord med lænestole samt garderobe med safetyboks.

I det handicapindrettede badeværelse kan en kørestolsbruger med en elektrisk stol let komme rundt. Badeværelset har toilet, der kan hæves og sænkes, gribehåndtag, karrusel til plejemidler og hårtørrer. Det vinklede spejl er placeret lige over håndvasken, og gulvet er skridsikkert.

***** – Premium Apartment(Casa Madrid) med åbent køkken – Max 4 personer

Moderne, stor og veludstyret lejlighed. Køkkenafdelingen har 2 kogeplader og stort køleskab.

I stuen står en behagelig dobbelt sofaseng (2 x 90 x 200 cm.), der kan blive til 2 enkeltsenge, sofagruppe med lænestole og spisebord med stole.

Soveværelset har 2 enkeltsenge, sengeborde samt en stor garderobe med safetyboks.

Det store handicapindrettede badeværelse har god plads – også til en el-kørestol. Toilettet kan hæves/sænkes, gribehåndtag, karrusel til plejemidler og hårtørrer.

Brusekabinen er stor, og der er rigelig plads til en kørestol. Det vinklede spejl sidder lige over håndvasken og belægningen på gulvet er skridsikker.

Til hver suite-lejlighed hører en møbleret balkonterasse.

I alle lejligheder er der telefon og TV, som dog betales særskilt.

Mar y Sol stiller gratis forskellige typer bade- og toiletstole til rådighed.

Nyttig information

Hotellet har reception, hvor du kan få svar på dine spørgsmål, og bl.a. bestille udflugter, transport og købe postkort. Personalet er meget imødekommende. Der tales engelsk, tysk, spansk og svensk.

I biblioteket på 1. etage kan du låne en computer og gå på internettet mod mindre betaling.

Sengelinned og håndklæder skiftes to gange om ugen, og den daglige rengøring er i topklasse. Ekstra linned og håndklæder kan lejes.

LeRo, som ligger ved siden af receptionen, kan modtage gæsters tøj til vask og rensning

Opholdet er med halvpension, dvs. morgen- og aftenbuffet.

Svømmebassiner

Mar y Sol har 3 svømmebassiner: Et terapibassin (50 kvm), et svømmebassin (140 kvm) med 20-24 grader varmt vand og et varmtvandsbassin (170 kvm) med 32 grader varmt vand hele året. Svømme- og varmtvandsbassinerne er udstyret med stolelifte og trapper med gelænder.

På alle hverdage kan du gratis deltage i vandgymnastik og træning under ledelse af en af TeraLava’s fysioterapeuter.

Behandlingscentret TeraLava

Et topmoderne rehabiliteringscenter, som ledes af en tysk speciallæge. Centret ligger i forbindelse med hotellet. Her kan du få en lang række såvel traditionelle som alternative behandlinger (akupunktur, urtebade mv.). Behandlingerne afregnes på stedet. TeraLava’s prisliste og oversigt over behandlinger kan du læse her (engelsk version).

Fitness

Mar y Sol har et stort fitnesscenter, som du frit kan benytte.

Dykkerskole

Mar y Sol har egen dykkerskole, hvor også du kan være med.

Andre aktiviteter

Du kan frit spille bordtennis, basketball og dart. Flere aftener om ugen arrangeres underholdning med optræden. Se opslagstavlen eller spørg i receptionen.

Din Reservation

Personligeoplysninger
(*) Påkrævet
Din bestilling er nu afsendt
Udfyld venligst alle påkrævede oplysningsfelter