Forsikring

Forsikringer

 

Vi anbefaler altid vores kunder at de har tegnet afbestilling- og ferieforsikring inden afrejse. Der er mange forskellige forsikringsselskaber der tilbyder disse forsikringer og mange er dækket i forvejen qua deres indboforsikring. Husk at kontakt dit forsikringsselskab inden afrejse.

Det gule sundhedskort

(Tidligere det gule sygesikringskort – Kortet dækkede tidligere hjemtransport. (Det bør altid suppleres med en af de nævnte selvstændige forsikringer for at opnå tilstrækkelig forsikringsdækning).

 

Forsikring af din kørestol eller andet særligt udstyr

Forsikring af din kørstol eller andet særlig udstyr:
Måske repræsenterer din kørestol en stor værdi, og du ønsker at forsikre den under rejsen. Så skal du have en særlig forsikring, og du skal derfor kontakte dit eget forsikringsselskab i god tid, og få tegnet den rette forsikring. Flyselskaberne erstatter kun beløb op til ca. 1000 euro.

Kronisk sygdom og din alder

Hvis du lider af en kronisk sygdom, der kunne kræve behandling under rejsen gælder særlige regler. Din helbredstilstand kan betyde, at du ikke er dækket i forhold til den kroniske lidelse. Tal med dit forsikringsselskab om det inden afrejse.

Forhåndsgodkendelse

Hvis du lider af en behandlingskrævende sygdom, kan det være nødvendigt at søge forhåndsgodkendelse.

Har du inden for de sidste ca. 3 måneder været indlagt på hospital, søgt læge på grund af akut sygdom, fået ny eller ændret i tidligere ordineret medicin eller afventer yderligere behandling eller operation, skal du indsende et helbredsskema. Tal med dit forsikringsselskab om det inden afrejse.

Konkursforsikring

Når du køber en pakkerejse hos ChrisTravel er din rejse konkursforsikret. ChrisTravel er medlem af Rejsegarantifonden, medlem 2167.