Du er her: Forside Sommer Mallorca MA9

Mallorca MA9

Mallorca, Spanien
Hotelbillede

Hotellet er beliggende ca. 45 km fra lufthavnen, og tæt ved een af de mest smukke strande på Mallorca, Es Trenc. Hotellet tilbyder 192 dobbeltværelser, og 203 familie suiter. Der er 5 stk. dobbeltværelser der er handicapindrettet. Området omkring hotellet består af haver, og små smukke sø’er. Der er familievenlige områder og legepladser til børnene.

Værelserne
De komfortable dobbeltværelser, indeholder enten en stor dobbeltseng, eller 2 store enkeltsenge. Der er balkon eller terrasse. Der er hårtørrer, aircon, mini bar, sikkerheds boks, telefon, satellit TV.

Restaurant og bar
Der findes 3 forskellige buffer, og her er et varieret udbud af lækker mad og specialiteter. Der er også et særligt afsnit med sunde og vitamin fyldte menuer, for de sunde gæster. Der afholdes en ugentlig galla-middag.
Der findes bar området udenfor, hvor du kan slappe af med skønne drinks. Der er daglige musik aftner i Tropical snack-baren.

Faciliteter
Der er et varieret udbud af sports aktiviteter og børne aktiviteter. Der er 24 timers reception, gratis parkering, cykel udlejning, 3 pools, gratis håndklæde service ved poolen, indendørs opvarmet pool (periode 1/10-15/5), daglig gratis busservice til strandene (ej for kørestols brugere).

Her er tennis baner, volleyball og gymnastik baner, og heste ridning (ca. 500 meter fra hotellet), samt meget meget mere.

Din Reservation

Personligeoplysninger
(*) Påkrævet
Din bestilling er nu afsendt
Udfyld venligst alle påkrævede oplysningsfelter