Du er her: Forside Sommer Gran Canaria GC3

Gran Canaria GC3

Gran Canaria, Spanien
Hotelbillede

Dette hotel har acceptabel adgang for kørestolsbrugere.

Det 8-etagers store hotel er for nyligt blevet moderniseret og renoveret. Det ligger i Playa del Inglés, ca. 400 meter fra havnepromenaden, og ikke langt fra butikker, barer og restauranter. Til hotellet hører en opvarmet pool med lift.

Lejlighedstyper
Der er i alt 324 veludstyrede lejligheder og studios – heraf 10 indrettet for personer med et handicap. Alle har møbleret balkon. 9 af lejlighederne er 1 værelses og 1 af lejlighederne er med 2 værelser.

Lejligheder – 2 værelser
Dørbredde 80 cm. Lejligheden har opholdsstue med køkkenafdeling og køleskab, seperat soveafdeling og veludstyret badeværelse. Alle lejligheder har terasse – og nogle med udsigt over havet. Soveværelset har 2 senge med en højde på 50 cm. Afstanden mellem gulv og sengebund er 32 cm. Der er air-condition, direkte telefon, sikkerhedsboks og tv mod betaling.
Badeværelset har toilet med højde på 40 cm og mange greb ved både toilet og i bruseniche.

Vær opmærksom på at hotellet har blot 1 stk. af denne type lejlighed.

Studiolejligheder
Denne type er udstyret som lejlighederne – dog har studiolejlighederne kun ét rum med køkkenafdeling og sovesofa til 2 personer.

Der findes 9 stk. af denne type på hotellet.

Svømmebassin
Opvarmet pool med adgang via trappe. Derudover er der separat børnepool og pool med snack-bar. En jacuzzi er til gæsternes frie disposition.

Faciliteter
Det er muligt at spille bordtennis og billard på hotellet mod mindre betaling.

Hotellet byder desuden på forskellig underholdning 5 dage om ugen.
Receptionen i hotellets lobby betjenes 24 timer i døgnet, og hotellet har egen bar, disco-pub og resaturant. Der er trådløst internetadgang, room-service og vaskeriservice til gæsternes disposition.

Nyttig information
Opholdet er med morgenmad, og det er muligt at bestille halvpension.

Din Reservation

Personligeoplysninger
(*) Påkrævet
Din bestilling er nu afsendt
Udfyld venligst alle påkrævede oplysningsfelter