«««Du er her Hjem Sommer Gran Canaria GC3

Gran Canaria GC3

Gran Canaria, Spania
Item image

Dette hotellet har godkjent tilgang for rullestolbrukere.

8-etasjers grand hotel har nylig blitt modernisert og renovert. Det ligger i Playa del Ingles, CA. 400 meter fra strandpromenaden, ikke langt fra butikkene, barer og restauranter. Hotellet har et oppvarmet basseng med heis.

Type leiligheter
Der er i alt 324 velutstyrte leiligheter og studioer – heraf 10 indrettet for personer med et handicap. Alle har møbleret balkon. 9 af lejlighederne er 1 værelses og 1 af lejlighederne er med 2 rom.

Leiligheter – 2 rom
Dørbredde 80 cm. Lejligheden har opholdsstue med køkkenafdeling og køleskab, seperat soveafdeling og veludstyret badeværelse. Alle lejligheder har terasseog nogle med udsigt over havet. Soverommet har 2 senge med en højde på 50 cm. Afstanden mellem gulv og sengebund er 32 cm. Der er air-condition, direkte telefonlinje, sikkerhedsboks og tv mod betaling.
Badeværelset har toilet med højde på 40 cm og mange greb ved både toilet og i bruseniche.

Vær opmærksom på at hotellet har blot 1 avsnitt. af denne type lejlighed.

Studiolejligheder
Denne type er udstyret som lejlighedernedog har studiolejlighederne kun ét rum med køkkenafdeling og sovesofa til 2 personer.

Det er 9 avsnitt. af denne type på hotellet.

Svømmebasseng
Opvarmet pool med adgang via trappe. Derudover er der separat børnepool og pool med snack-bar. En jacuzzi er til gæsternes frie disposition.

Fasiliteter
Det er muligt at spille bordtennis og billard på hotellet mod mindre betaling.

Hotellet byder desuden på forskellig underholdning 5 dage om ugen.
Receptionen i hotellets lobby betjenes 24 timer per dag, og hotellet har egen bar, disco-pub og resaturant. Der er trådløst internetadgang, room-service og vaskeriservice til gæsternes disposition.

Nyttig informasjon
Opholdet er med morgenmad, og det er muligt at bestille halvpension.

Din reservasjon

Personopplysninger
(*) Kreves
Reservasjonen er vellykket sent
Fyll ut alle nødvendige personlige detaljer