Du er her: Forside Sommer Barcelona B9

Barcelona B9

Barcelona, Spanien
Hotelbillede

4-stjernede Hotel, der ligger i Calle Sant Pau, i hjertet af Barcelonas historiske centrum, ved siden af ​​La Rambla, Gran Teatre del Liceu, La Boqueria-markedet, Plaza Catalunya, Paseo Colón, Barcelona Museum of Contemporary Art (MACBA) , katedralen og det gotiske kvarter, og utallige andre steder af interesse, der gør Barcelona en af ​​Europas mest kosmopolitiske byer.
Hotellet blev oprindeligt åbnet i 1859 under navnet Fonda de España, og blev senere renoveret af den berømte modernistiske arkitekt Lluis Domènech i Montaner i begyndelsen af ​​det tyvende århundrede i samarbejde med Eusebi Arnau og Ramón Casas. Arbejdet blev fortjent anerkendt af Barcelona Byråd, da det i 1904 tilkendte hotellet med sin Diploma of Honour, for “bedste etablering indrettet i den kunstneriske-ornamentale stil”, og har derfor altid været betragtet som en juvel i kronen af ​​catalanske modernisme i byen Barcelona.

Værelserne

Hotellet tilbyder 4 stk. handicapindrettede standard værelser, og de indeholder minibar, 32 LCD-tv, WiFi og ADSL internet “-forbindelse, aircon, og et fuldt udstyret badeværelse.

Din Reservation

Personligeoplysninger
(*) Påkrævet
Din bestilling er nu afsendt
Udfyld venligst alle påkrævede oplysningsfelter