Du er her: Forside Sommer Tenerife T07

Tenerife T07

Spanien, Tenerife
Hotelbillede

Dette moderne hotelkompleks, ligger i en fantastisk anlagt have. Hotellet tilbyder en venlig og livlig atmosfære. Det ligger i hjertet af Playa de Las Américas, blot 5 minutter fra den kunstige strand, Las Vistas – 1,5 km. fra Los Cristianos. Nærområdet er sædvanligvis meget stille og roligt. En herlig oplevelse er at tage en gåtur langs kystlinjen. Området er også kendt for sine butikker og restauranter og for flere velassorterede butikscentre.

Lejlighederne

Hotelkomplekset har i alt 221 velindrettede lejligheder.

Heraf 9 handicapindrettede med 1 soveværelse (2 senge) og 1 stue med bl.a. 2 sofasenge. Desuden fuldt udstyret kitchenette med ovn og køleskab, handicapindrettet badeværelse med bruser og badekar og en rummelig møbleret balkon eller terrasse. Plads til 2 eller max. 4 voksne. Og 4 stk. handicapindrettede lejligheder med 2 soveværelser (2 senge i hver), stue, køkkenafdeling, badeværelse, balkon/terrasse som beskrevet for lejlighederne med 1 soveværelse. Denne type har plads til 2 eller max. 6 voksne personer.

Alle handicapindrettede værelser er beliggende i stueetagen.

Alle lejligheder har telefon, TV (mod betaling) og sikkerhedsboks (mod betaling).

Faciliteter

Gæsterne kan fornøje sig i den store solopvarmede pool, hvor der er sæde-lift. Poolbaren har åbent både dag og aften og herfra serveres snacks og barbecue-mad. Desuden er der dejlig buffet-restaurant, 24 timers bemandet reception og forskellige underholdningsprogrammer.
Et ophold kan være uden pension eller med ”All Inclusive”. Herligt prisblligt hotel. Dog mangler en lift ved poolen.

”All Inclusive”

Buffeter serveres fra åbent køkken til både morgen frokost og aften, og der er et rigt udvalg af såvel internationale og lokale retter. Af og til holdes specielle tema-aftener med mexikanske, kinesiske og kanariske retter.

  • Morgenbuffet serveres i restauranten mellem kl. 8 og 10 om vinteren og kl. 8.30 og 10.30 om sommeren.
  • Lunchbuffet servres mellem kl. 13 og 15.
  • Middagsbuffet i restauranten mellem kl. 18 og 21.
  • Snacks i restauranten. Her kan man få en ”Sen morgenmad mellem kl. 10.30 og 12.00. (Toast, syltetøj, corn-flakes, kager m.v.)
  • Mellem kl. 12 og 13 en ”lille appetitvækker”. (Sandwich, frugt, is, m.v.)
  • Det samme om eftermiddagen mellem kl. 15 og 17 (Pizza, pølser, hamburgers, is og frugt) En kop te mellem kl. 17 og 18 (wienerbrød og kager). Og mellem kl. 21 og 23 en lille lækker sandwich til at sove på.

Drikkevarerne får man i baren, som har åbent til kl. 23.

Her kan man få sodavand, juice, kaffe, te, øl, vin, vand, drinks blandet på lokale drikkevarer. Er et ophold bestilt med ”All Inclusive”, så virker det fra det øjeblik, man checker ind, til man checker ud af hotellet igen.

Din Reservation

Personligeoplysninger
(*) Påkrævet
Din bestilling er nu afsendt
Udfyld venligst alle påkrævede oplysningsfelter