Du er her: Forside Sommer Tenerife T03

Tenerife T03

Spanien, Tenerife
Hotelbillede

Det elegante hotel ligger i hjertet af Playa de las Américas (Tenerife syd) kun få minutter fra liv og glade dage hele døgnet. Mange shopping muligheder, barer, diskoteker og teatre.
Hotellet har en stille og rolig beliggenhed til trods for at det ligger midt i byen. Hotellets egen pool og solterrasse ligger i tagetagen. Herfra er der er en formidabel panoramaudsigt ud over kysten. Poolen har lift.
Gåafstanden til den berømte kørestolstilgængelige Las Vistas strand er kun 10 minutter.
Her hjælper frivillige fra Røde Kors beredvilligt kørestolsbrugere til et havbad ved hjælp af en specialdesignet kørestol med ballonhjul. Området er stort set fladt, og det er nemt for en kørestolsbruger at komme rundt.
Et ophold er uden pension, men der kan bestilles såvel kvart- som halvpension.

Bemærk at minimums alder for dette hotel er 14 år.

Værelsestyper:

Der er 208 elegante dobbeltværelser, på 40 kvm. – hvoraf de 11 er indrettet for personer med handicap. Alle lejligheder har hårtørrer, minibar, air-condition og sikkerhedsboks, et veludstyret badeværelse med roll-in-shower, vægmonteret badestol, gribehåndtag og støttestænger i brusekabine og ved toilettet.

Hotellet har lobby med reception, og det er muligt at koble sig på en computer med adgang til internettet. Hotellet har en dejlig restaurant, hvor det er nemt at bevæge sig rundt – også med en kørestol.

Din Reservation

Personligeoplysninger
(*) Påkrævet
Din bestilling er nu afsendt
Udfyld venligst alle påkrævede oplysningsfelter