Du er her: Forside Sommer Tenerife T10

Tenerife T10

Spanien, Tenerife
Hotelbillede

Dette dejlig 4 stjernede hotel er beliggende i Costa Adeje og omkring 600 meter fra stranden Playa Fañabé. Hotellet er velegnet uanset om I rejser hele familien sammen – eller blot ønsker et enkelte dobbeltværelse.

Hotellet blev bygget i 2001 og blev revoneret og re-designet i caribisk stil i 2010. Hotellet har ialt 384 værelser/lejligheder. Det skal bemærkes at selve adgangen til stranden ikke er 100% optimal i forhold til kørestolsbruger.

Lejlighederne

Alle de handicapindrettet lejligheder består af soveværelse og opholdsstue med åbent mini-køkken, og badværelse med toilet og bad og terasse. Det er muligt at max. 3 voksne i lejlighederne, eller 2 voksne og 1 barn og 1 baby (tremmeseng). Der er greb på badeværelset og på nogle af de handicapindrettede lejligheder er der bruseniche og nogle er med badekar.

Svømmebassiner

Der er 2 svømmepool på hotellet (opdelt med voksen og børneområde) og gratis solvogne og håndklædeservice tilbydes hotellets gæster. Adgangen til poolen er skrående nedgang. Der er ikke rampe eller stollift adgang til poolen.

VIGTIG INFORMATION: Dette hotel anbefales ikke til elektrisk kørestol.

Andre aktiviteter

Der er masser af aktiviteter på hotellet, og der er et (internationalt) underholdningsteam, som tilbyder mini-klub for børnene mellem 4 og 12 år. Der er gratis trådløst internet i receptionsområde. Der er en internet cafe med 3 pc’ere. Der er et mini marked og boutique, vaske service, frisør og egen gynmastik og wellnes center. Der er restaurant på hotellet om hele 3 bar-områder. Der er 24 timers receptions service.

Din Reservation

Personligeoplysninger
(*) Påkrævet
Din bestilling er nu afsendt
Udfyld venligst alle påkrævede oplysningsfelter