Du er her: Forside Sommer Mallorca MA6

Mallorca MA6

Mallorca, Spanien
Hotelbillede

Det dejlige 4-stjernede Hotel er beliggende blot 100 meter fra Sa Coma Stranden, og 500 meter fra den smukke lokale havn, som hedder Port Of S’illot.

Hotellet er et all-inclusive hotel, hvor alle drikke- og mad varer er inkluderet i prisen.

I nær området er der mulighed for golf, sejllads, surfing, vindsurfing m.m.

Værelserne
Alle værelser er med aircondition og der er store senge på værelserne (100×190 cm), samt egen balkon. Der er ligeledes mini bar på værelserne, pengeskab, telefon, satellit TV (mod gebyr) og allergivenligt senge udstyr. Derudover er der fuldt udstyret badeværelse med bruseniche og designertoiletartikler.

Restauranten
Buffet restaurant tilbyder mange forskellige retter og menuer hver aften, og et all-inclusive program ser typisk således ud (opdateret april 2012).
Morgenmad kl. 08:00-10:00
Continental morgenmad kl. 10:00-12:00
Frokost kl. 13:00-15:00
Kager og kaffe kl. 16:00-18:00
Middag kl. 18:30-19:00
Frugt kl. 10:30-21:00
Diverse snack og sandwich kl. 23.00-00:00
Drikkevarer: lokale drikke.

Note: Det er påkrævet at bære all-inclusive armbånd

Øvrige faciliteter
24-timers reception, internetadgang (mod betaling), opholdsstue, satellit-TV stue, spillestue, udendørs pool med lift, børne-pool, solarium med gratis solsenge og parasoller, restaurant og cafeteriabar, men også vaskeriservice (mod betaling) er der sørget for. Der er tagterasse.

Pool og området
Hotellet byder på både inden- og udendørs pool, hvor du kan slappe af under din ferie, mens du nyder den Mallorcas sol på en Balinesiske seng, eller nyd en forfriskende drink i det afslappende område i poolbaren.

Underholdning
Et team af internationale entertainere tilbyder et varieret program. De byder på aerobic, strandgymnastik, volleyball, fodbold, tennis, skydning, bordtennis, dart og ture til naturreservatet Natural Park Punta de N’Amer samt en mængde anden underholdning i dagtimerne.

Hver aften byder de på shows af forskellig art, og en gang om ugen spiller man op til en svingom. Børnene mellem 4 og 12 år, er der tænkt på i Mini Club Pali (Fra juni til september). Klubben er åben mellem kl. 10 og 13 og igen fra kl. 15 til 17.30. Her sker en masse og af og til arrangeres tema-dage – fx en piratdag eller en skattejagt. Om aftenen er der Discofest for de små med deltagelse af maskotten, frøen Pali.

Man kan frit låne barneseng og høj stol.

Din Reservation

Personligeoplysninger
(*) Påkrævet
Din bestilling er nu afsendt
Udfyld venligst alle påkrævede oplysningsfelter