Du er her: Forside Sommer Mallorca MA5

Mallorca MA5

Mallorca, Spanien
Hotelbillede

Det fantastisk skønne 4-stjernede Hotel Spa ligger ved siden af ​​Punta de n’Amer naturpark og kun 300 meter fra den lange sandstrand Sa Coma. Restauranter, barer og butikker samt adgang til det offentlige transportnet.

Værelserne
Der er komfortabelt indrettede dobbeltværelser og suiter, som fremstår modernede og helt nye, da de blev renoveret i 2011. Dobbeltværelserne består af følgende: 2 enkeltsenge sammen (1m x 2 m hver), efter anmodning dobbeltseng (2m x 2m), Sovesofa 1,2 m x 2m, fuldt udstyret badeværelse med stor bruseniche, badekar til rådighed på anmodning, parketgulve, hårtørrer, spejl, håndklædevarmer, aircondition / varme, satellit Plasma TV 26 “, minibar, sikkerhedsbox(til leje), telefon, balkon.

Restauranten
Hotellets gastronomiske tilbud giver mulighed for forskellige muligheder såsom halvpension og all inclusive. Buffet restaurant tilbyder mange forskellige retter og menuer hver aften, sammen med show-madlavning, hvor frisk kød og fisk tilberedes i restauranten.

Halvpension gæster
Buffetrestaurant åbningstider:

Morgenbuffet mellem kl. 8.00 til 10.30
Buffet middag mellem kl. 18.30-21.30 (juli / august: mellem kl. 19.00 – 22.00)

Du kan også nyde en middag (ekstra gebyr) på en af ​​tema restauranter:

El Asador Argentino
Land Grill
La Fontana
Sa Bodega (tapas)
All inclusive gæster
Morgenmad mellem kl. 08.00 – 10.30
Continental morgenmad mellem kl. 10.30 – 13.00
Frokost mellem kl. 13.00 – 15.00
Kaffe og kage mellem kl. 16.00 – 18.30
Middag mellem kl. 19.00 – 21.00 (July-August mellem kl. 19.00 – 22.00
Is-bar åben hele dagen
Drinks/bar åben mellem kl. 10.00 – 24.00
Udvalg af frugt mellem kl. 10.30 – 24.00
Sandwich mellem kl. 23.00 – 24.00
all-inclusive service slutter kl. 24.00
Room minibar included (dog ikke alkohol)
Pool towels included (mod depositum)
Note: Det er påkrævet at bære all-inclusive armbånd

All-inclusive gæster kan også vælge at spise i tema-restauranterne.

På første sal af hotellet er Chef Tomeu Caldentey restaurant Es Molí d’en Bou, som var den første mallorcanske kok som fik tildelt en Michelin stjerne i 2004, og har bevaret stjernen siden. Es Molí d’en Bou tilbyder en menu baseret på typiske mallorcansk fødevarer og et køkken med et kreativt og personligt præg.

Øvrige faciliteter
24-timers reception, internetadgang (mod betaling), opholdsstue, satellit-TV stue, spillestue, udendørs pool med rampe og lift, børne-pool, solarium med gratis solsenge og parasoller, restaurant og cafeteriabar, men også vaskeriservice (mod betaling) er der sørget for.

Pool og området
Blandt de anlagte omfattende haver er 2 swimming pools, hvor du kan slappe af under din ferie, mens du nyder den Mallorcas sol på en Balinesiske seng, eller nyd en forfriskende drink i det afslappende område i poolbaren. Gæster på hotellet kan også benytte hotellets Spa afdeling, den opvarmede pool og sauna.

Underholdning
Et team af internationale entertainere tilbyder et varieret program. De byder på aerobic, strandgymnastik, volleyball, fodbold, tennis, skydning, bordtennis, dart og ture til naturreservatet Natural Park Punta de N’Amer samt en mængde anden underholdning i dagtimerne.

Hver aften byder de på shows af forskellig art, og en gang om ugen spiller man op til en svingom. Børnene mellem 4 og 12 år, er der tænkt på i Mini Club Pali (Fra juni til september). Klubben er åben mellem kl. 10 og 13 og igen fra kl. 15 til 17.30. Her sker en masse og af og til arrangeres tema-dage – fx en piratdag eller en skattejagt. Om aftenen er der Discofest for de små med deltagelse af maskotten, frøen Pali.

Man kan frit låne barneseng og høj stol.

Din Reservation

Personligeoplysninger
(*) Påkrævet
Din bestilling er nu afsendt
Udfyld venligst alle påkrævede oplysningsfelter