Du er her: Forside Sommer Mallorca MA4

Mallorca MA4

Mallorca, Spanien
Hotelbillede

Hotellet ligger på havnefronten direkte til promenaden og strandene Sa Coma og S’Illot.

Området
Hotellet ligger på østkysten, 70 km. fra Palma og 65 km. fra lufthavnen, og ca. 3 km fra byen Cala Milor. Her ligger nogle af Mallorca bedste strande, og området tiltrækker mange turister på grund af liv og glade dage både dag og nat.

Lejlighederne
Hotellet har 174 lejligheder fordelt på 6 etager. Alle fællesarealer har air-condition, og alle lejligheder har havudsigt (undtaget 6 stk. med udsigt til smukt haveanlæg). Hver har 1 soveværelse med opholdsafdeling, veludstyret badeværelse, centralvarme, køkkenafdeling med køleskab, direkte telefonledning, satellit TV (mod betaling), safety boks (mod betaling) og terrasse. 16 lejlighederne med 1 soveværelse på 1. etage er specielt handicapindrettede. Badeværelserne har alle enten en skammel ved bruseren der hænger på væggen, eller en stationær badestol. Der er et- eller 2 håndtag ved toilettet, og der kan gratis lånes transportable håndtag i receptionen, som kan opsættes ved toilette.

Restauranten
Her tilbydes buffeter med både lokale specialiteter og internationale retter. Drikkevarer er inkluderet – også spiritus. Et ophold er med “All Inclusive” – dvs fuld pension.

Morgenmad kl. 8:00-10:00
Frokost kl. 13:00-15:00
Eftermiddagskage og kaffe kl. 16:00-17:00
Middag kl. 18:30-21:00
I baren kan man i løbet af dagen bede om, lokale alkoholiske drikke, frugtjuice og is mellem kl. 10.00 – 23.00. Alle drikkevarer fra baren serveres i plastglas.

Øvrige faciliteter
24-timers reception, internetadgang (mod betaling), opholdsstue, satellit-TV stue, spillestue, udendørs pool med rampe og lift, børne-pool, solarium med gratis solsenge og parasoller, restaurant og cafeteriabar, men også vaskeriservice (mod betaling) er der sørget for. Et team af internationale entertainere tilbyder et varieret program. De byder på aerobic, strandgymnastik, volleyball, fodbold, tennis, skydning, bordtennis, dart og ture til naturreservatet Natural Park Punta de N’Amer samt mængde anden underholdning i dagtimerne. Hver aften byder de på shows af forskellig art, og en gang om ugen spiller man op til en svingom.

Børnene mellem 4 og 12 år, er der tænkt på i Mini Club Pali (Fra juni til september). Klubben er åben mellem kl. 10 og 13 og igen fra kl. 15 til 17.30. Her sker en masse og af og til arrangeres tema-dage – fx en piratdag eller en skattejagt. Om aftenen er der Discofest for de små med deltagelse af maskotten, frøen Pali. Man kan frit låne barneseng og høj stol.

ChrisTravel’s kommentarer om dette hotel
Elevatoren kan opleves lille, hvis der skal være plads til både kørestolsbruger og hjælper. Husk badering, da pool liften er ved den dybe ende af poolen. Der er kant til brusenischen.

 

Din Reservation

Personligeoplysninger
(*) Påkrævet
Din bestilling er nu afsendt
Udfyld venligst alle påkrævede oplysningsfelter