Du er her: Forside Sommer Mallorca MA3

Mallorca MA3

Mallorca, Spanien
Hotelbillede

Dette superdejlige hotel ligger i Magaluf, blot 26 km fra Son San Juan lufthavnen ved Palma. Magaluf er en lille by på kysten med masser af fest og farver. Vores hotel ligger blot 100 meter fra en skøn sandstrand, i den rolige ende af byen som dog byder på shopping direkte ved hotellet. Magaluf har i øvrigt masser af restauranter, diskoteker og shows og et livligt natteliv.

Generelt om hotellet
Hotellet er absolut nyrenoveret i ungdommelig stil. Hotellet er i 9 etager, med 493 dobbeltværelser.

Restauranten er airconditioneret og byder på en skøn buffet, og kok der tilbereder mad i selve restauranten til både morgenmaden og middagen. Der laves bl.a. Pizzaer og andre italienske retter. Hotellet har bar både i lobbyen og en snackbar med cocktails i pool-området.

Der er mulighed for alle typer ophold, – man kan fravælge pension, men også blot at have morgenmad inkl., halvpension eller all inclusive. Priserne for hver type oplyses på forespørgsel.

Værelserne
Alle tilpassede værelser er yderst tilgængelige for kørestolsbrugere. Eneste ulempe her, er at der ikke er udsigt fra terrassen. Alle har aircondition, satellit TV med fjernbetjening, direkte telefon og sikkerhedsboks mod betaling. Endvidere et fælles 24-timers kitchenette (dog primært for børnefamilier).

Øvrige Faciliteter
3 udendørs pools, en specielt for børn og en anden til de mindste børn. Desværre ingen lift. Der bydes på underholdning og aktiviteter både om dagen og aftenen. Der er fitness, vandpolo, bordtennis, tai-chi, yoga og petanque. Om aftenen, bliver der underholdt med shows og levende musik for alle aldersgrupper. Endvidere internethjørne og spillerum.

Din Reservation

Personligeoplysninger
(*) Påkrævet
Din bestilling er nu afsendt
Udfyld venligst alle påkrævede oplysningsfelter