Du er her: Forside Sommer Mallorca MA23

Mallorca MA23

Mallorca, Spanien
Hotelbillede

Smukke Palma Nova! Her er et skønt hotel, hvor du kan booke et ophold med halvpension eller all-inklusive. Hotellet har en skøn beliggenhed ud mod havn og strand, og her kan man sidde og nyde den smukke udsigt.

 

Følgende er inkluderet i all-inklusive: International Buffet: Morgenmad, frokost og aftensmad. En bred vifte af lokale drikkevarer fra vores barer (spiritus, alkoholholdige drikkevarer, øl, alkohol-fri øl, cava, frugtjuice, sodavand, kaffe og te)
Baren er åbent fra kl. 10:30-23:30. Sodavand kan fås i vores bar og restaurant. Stort udvalg af ispinde i vores pool bar, og flødeis i vores restaurant og ved snack-tid.
2 tema middage hver uge: Asiatisk eller spanske retter.
Snacks serveres i poolbaren på Suites Building (vejret tillader det) eller i restauranten mellem morgenmad og frokost og også mellem frokost og middags tid.

Værelserne indeholder følgende: Satellit-TV, aircondition og varme, telefon, pengeskab og Wi-Fi (ekstra gebyr), kedel til kaffe og te, mini køleskab, balkon, fuldt udstyret badeværelse med hårtørrer og spejl og gratis barnesenge. Alle de handicapindrettede værelser (og receptionen) er beliggende på 6.etage, som er stueplan.

Der er lift i poolen.

Din Reservation

Personligeoplysninger
(*) Påkrævet
Din bestilling er nu afsendt
Udfyld venligst alle påkrævede oplysningsfelter