Du er her: Forside Favoritter Mallorca MA2

Mallorca MA2

Mallorca, Spanien
Hotelbillede

Dette indbydende hotel er bygget helt ude ved vandet og strandpromenaden som er yderst tilgængelig og hele 5 km lang – kun et stenkast fra den pittoreske havn i Cala Bona, som ligger i Cala Millor Bugten, Øst-Mallorca.

Lejlighederne
Komplekset består af 4 mindre bygninger med 71 suiter, som netop er blevet udstyret med nyt inventar – møbler, billeder og belysning. Suiterne har et soveværelse med 2 senge, en stue med en sofaseng, køkkenafdeling med køleskab, kedel og kopper. Saftyboks er mod betaling. TV, telefon, safety boks, centralvarme og air-condition.

Antal personer i handicapindrettet suite: 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn.
Antal personer i handicapindrettet superior suite: 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn.

NB: Hvis du ønsker at leje en el-seng på dette hotel, vil du få en lejlighed der er placeret i stueplan.

Øvrige faciliteter
Udendørs pool med lift og indendørs pool med havvand.

Desuden åben buffet-restaurant og 1 gang om ugen serveres lokale specialiteter, a la carte snack-pizzeria, og bar cafeteria. Et ophold på MA2 er typisk med halvpension. Det er dog muligt at bestille kvart- eller ingen pension.

Underholdnings-programmet byder på en mængde aktiviteter så vel som levende musik, shows m.v. Det er muligt at komme på internettet. (Mod betaling). I baren står en stor TV-skærm, som fra tid til anden viser sportskampe og underholdningsprogrammer.

Lækkert Thalasso Terapi Center, der tilbyder et rigt udvalg af oplevelser som tyrkisk bad, sauna, indendørs pool med havvand, jacuzzi (opvarmet i maj og oktober).

ChrisTravel’s kommentarer til dette hotel
Ikke egnet til elektriske kørestole, da der er kant ud til balkonen. Det kan være svært at få plads til både elektrisk seng og lift i soveværelset. Bemærk elevatorens mål, da nogle kørestole kan opleve plads problemer. Der er ikke kørestolsadgang til stranden.

Din Reservation

Personligeoplysninger
(*) Påkrævet
Din bestilling er nu afsendt
Udfyld venligst alle påkrævede oplysningsfelter