Du er her: Forside Sommer Mallorca MA13

Mallorca MA13

Mallorca, Spanien
Hotelbillede

Centralt hotel, beliggende tæt på Palma Nova Strand. Her tilbydes en altomfattende service og sin egen Beach Club. Hotellet blev renoveret i 2012 med det formål at give maksimal service og at tage højde for trivsel og komfort for voksne og underholdning for børn.

Hotellet er et all-inklusive hotel.

Her er ialt 311 rummelige værelser, hvor der max kan bo 4 gæster. Her kan du nyde livet ved de flotte swimmingpools, eller en drink i sportsbaren. Her er en bred vifte af gastronomiske muligheder (herunder en à la carte restaurant) og et skønheds- og wellness center.

Der er rampe i poolen.

Den Son Caliu strander kun 150 m væk, som er den store hvide sandstrand i Palma Nova. Her er en tilgængelig promenade for kørestolsbrugere (250 m). Butikker, restauranter og supermarkeder er tæt ved.

Værelserne er fuldt udstyret og er moderne i deres design. Soveværelserne indeholder 2 senge (1,20 bred), 1 sobbelt sovesofa (200 cm, og for 3. og 4. person), fladskærms TV LED 32 “med internationale kanaler, gratis trådløs internetadgang, telefon, mini køleskab og sikker (ekstra gebyr) Alle værelser har aircondition og har et badeværelse med badekar eller bruser, et toilet adskilt fra resten af badeværelset af en skærm, toiletartikler og hårtørrer. Alle handicapindrettede værelser er beliggende i stue-etagen.

Din Reservation

Personligeoplysninger
(*) Påkrævet
Din bestilling er nu afsendt
Udfyld venligst alle påkrævede oplysningsfelter