Du er her: Forside Sommer Mallorca MA1

Mallorca MA1

Mallorca, Spanien
Hotelbillede

Feriecentret ligger midt i turistcentret Sa Coma på vejen mod Cala Millor (Afstand ca. 1,5 km.). Sa Comas lange sandstrand ligger i en afstand af 350 m fra hotellet. I umiddelbar nærhed ligger også barer, restauranter og butikker samt stoppested for den offentlige transport. Komplekset er bygget i 1995 og er sidst blevet renoveret i 2002. Hotellet er med air-condition og har 616 værelser: 178 dobbeltværelser og 438 lejligheder. Dette dejlige hotel er meget stort og byder på mange oplevelser.

Hotellet
Der er selvfølgelig reception, lounge, 2 TV-stuer, 2 konferencesale, internet i receptionsområde, flere restauranter og en snack-bar. Restauranterne har hver især eget tema, f.eks. grill eller italiensk. Ved bestilling af halv-pension eller “all inklusive”, spiser man gratis på alle tema restauranterne, blot ved bord reservation dagen før.

Lejlighederne
Lejlighederne har en stue med soveplads til 1 person og et soveværelse med 2 senge.
Der er satellit TV, direkte telefon, kitchenette, velindrettet handicapbadeværelse, hårtørrer og balkon.

Der er også mulighed for at bestille “connecting rooms”. Det vil sige 2 værelser der ligger ved siden af hinanden, og med dør mellem værelserne. Det skal dog bestilles i rigtig god tid.

Der er også handicapindrettede dobbeltværelser på hotellet, og de indeholder det samme som i lejlighederne, men består blot af et værelse og har ingen kitchenette.

Øvrige faciliteter
Der er flere pools – en med lift, jacuzzi, sauna, træningscenter, spillemaskiner, volleyboldbane og en 54 hullers minigolfbane alt smukt anlagt i den eksotiske have, hvor der også er tænkt på de små gæster med legeplads og mini-klub. Et dejligt feriemål også for børnefamilier.

Stedet byder på seperat vandland, som ligger lige ved siden af hotellet. Mod mindre gebyr, kan du tilbringe dagen i dette skønne vandland. Og har du booket “all inklusive”, spiser du selvfølgelig gratis i vandlandet.

Generelt om hotellet
Meget stort hotelkompleks med mange aktiviteter for hele familien.
Ved siden af hotellet er for nylig åbnet en indendørs pool med vandtemperatur på 28 grader.
Poolen er udstyret med lift (det koster et mindre beløb at benytte
Hotellet ændre deres koncept i 2013, og det betyder at et ophold på MA1 – altid er inkluderet “all inklusive”, og det kan ikke forvælges.

Din Reservation

Personligeoplysninger
(*) Påkrævet
Din bestilling er nu afsendt
Udfyld venligst alle påkrævede oplysningsfelter