Du er her: Forside Favoritter Malaga ML1

Malaga ML1

Malaga, Spanien
Hotelbillede

Dette skønne hotel har en rigtig god beliggenhed og har adgang direkte ud til den kilometer lange strand ”Beach of Playamar”, og hotellet ligger blot 2 km fra centrum af Torremolinos. Der er rig mulighed for shopping eller tage på cafe eller nyde en skøn spansk menu på én af de mange dejlige restauranter.

Hotellet:

Hotellet er nyrenoveret, og alle værelser har udsigt til stranden eller pool-området.Bemærk venligst at elevator målene på dette hotel er 69 cm bred.Hotellet tilbydder diverse børneklubber for børn i alderen 8 måneder til 3 år, 3 år til 5 år og 5 år til 12 år.

Værelserne:

Alle værelser indeholder 2 rummelige enkelte senge, og der er terrasse til alle værelser. Derudover er der skrivebord og stol og garderobe på værelserne og TV, telefon, AC (muligt i perioden 1/7-30/9), central varme i vinteren, minibar, sikkerhedsboks, hårtørrer, stort make-up spejl. Værelserne er ca. 20m2 og terrassen er ca. 8 m2. Værelserne fremstår nyistandsat og lyse og venlige.

Pool:

I vintermånederne er én af svømmebassinerne opvarmet.”Lagoon” svømmebassin åben fra Påsken til og med sommer månederne. Der er 2 børne- bassiner med legeområde. Stort svømmebassin ”Miramar” med direkte adgang til strand promenaden og stranden. Indendørs pool (åben i perioden i perioden 16/9-14/6). Gratis sol senge ved pool-områderne.

Øvrige faciliteter:

24 timers receptions service.Dejlig restaurant med storslået hav udsigt, og beliggende i stueplan. Restauranten tilbyder et varieret udbud af a la carte menu og buffet mm. Der er også en cafe og snack og pool-bar.

Din Reservation

Personligeoplysninger
(*) Påkrævet
Din bestilling er nu afsendt
Udfyld venligst alle påkrævede oplysningsfelter