Du er her: Forside Sommer Lanzarote L02

Lanzarote L02

Lanzarote, Spanien
Hotelbillede

Hotellet ligger smukt på havnefronten i Matagorda – ikke langt fra Puerto del Carmen – byen som emmer af liv og aktiviteter for hele familien. Hotellet blev bygget i 1988. Gennemgik i 2004 en stor renovering, og rummer 343 værelser og lejligheder fordelt på 4 etager.

Det skal bemærkes at hotellet er for voksne, og gæster skal være fyldt 16 år.

Handicapindrettede suiter
De 121 suiter har en pæn og nydelig møblering og direkte telefonlinie, satellit- og kabel-TV, stereomusikanlæg, internetforbindelse, minibar/køleskab, safety-boks, dejlig dobbeltseng og terrasse eller balkon. Badeværelserne har ”Roll-in-shower”, toilet med greb og hårtørrer m.m.

Måltider
Hotellets gæster bliver tilbudt morgenmad og middag fra buffet. Til frokost og aften kan man dog vælge ”A-la-carte” retter. Også ”All-Inclusive” er det muligt at bestille.

Underholdning og sportsaktiviteter
Hotellet byder på underholdning af forskellig art, så ingen gæst får lov til at kede sig.
Den store pool har rampe, og på det smukt anlagte pool-område kan gæsterne nyde en drink fra pool-baren, dase i en liggestol og nyde det dejlige klima.
Aerobic, bordtennis, strand-volleyball, tennis og bowling er blot nogle af de aktiviteter hotellet byder på. (Nogle koster et mindre beløb).

Har en gæst mod på at opleve den spændende verden under havoverfladen, er hotellet behjælpelig med at etablere kontakten til et sportdykkerfirma.

Fordele
Fantastisk beliggenhed i vandkanten.
Righoldig og spændende underholdning.

Ulempe
Relativt højt dørtrin til de handicapindrettede suiter.

Din Reservation

Personligeoplysninger
(*) Påkrævet
Din bestilling er nu afsendt
Udfyld venligst alle påkrævede oplysningsfelter