Du er her: Forside Favoritter Lanzarote L10

Lanzarote L10

Lanzarote, Spanien
Hotelbillede

Dette hotel er et pragtfuldt feriecenter, og beliggende i udkanten af Puerto del Carmen.  Værelserne/lejlighederne er fordelt på området i små bungalows, og alle værelser og lejligheder er handicaindrettet. Der er en el-seng på alle værelserne/lejlighederne og greb ved toilet (som er forhøjet), og badestol i brusenichen. Her er enkeltværelser, dobbeltværelser eller 3-personers rum.

Her er en 300 m2 stor opvarmet (27 grader) pool med rampe og en indendørs pool (31 grader), og selve poolområdet er meget hyggelig.

Restauranten serverer gerne spansk mad, og er hyggelig indrettet. Her serveres morgenmad, frokost og aftensmad dagligt.

Et ophold her er inklusiv halvpension eller fuldpension. En del af personalet er fra Norge, og derfor tales her skandinavisk, foruden engelsk og tysk.

Flere gange om ugen er der fælles aktiviteter, som f.eks. vandreture, balancetræning, basintræning, styrketræning. Her kan alle være med, og det kræves ingen forudstæninger som f.eks. fysisk kapasitet, for at deltage i fællesaktiviteterne. Hotellet har også en veludstyret fysioterapeut afdeling, så du kan forsætte eventuelle behandlinger på Lanzarote. Derudover er her frisør og skønhedsklinik.

Hotellet ligger på en lille høj, og vejen op til hotellet skråner en del.

Din Reservation

Personligeoplysninger
(*) Påkrævet
Din bestilling er nu afsendt
Udfyld venligst alle påkrævede oplysningsfelter