Du er her: Forside Sommer Lanzarote L01

Lanzarote L01

Lanzarote, Spanien
Hotelbillede

Dette elegante hotel ligger næsten i forlængelse af Los Pocillos stranden, og lige op ad en land og indbydende strandpromonade. Hotellet er centralt beliggende og tæt på butikker og restauranter.

Hotellet
Hotellet tilbyder alt, hvad man kan forvente af et 4-stjernet hotel. De smukt indrettede værelser, omgivelserne og arkitekturen er på bedste og mest kreative måde kombineret, så alt fremstår dejligt og indbydende. Hotellet har 202 dobbeltværelser, hvor 5 af dem er særligt indrettet for kørestolebrugere. De fleste værelser har hav udsigt.

Hotellet byder på en dejlig morgenmads-restaurant og snack-bar. Et ophold på L1 kan være inklusiv morgenmad på hotellet, eller self-catering.

Værelserne
Værelserne er dejlig rummelige, og her er plads til at komme omkring. Værelserne indeholder tv, radio, hårtører, kaffe/te koger, a/c, sikkerhedsbox og telefon. Badeværelset er rigtigt godt indrettet, men der er dog ikke toilet greb. Der er balkon/terasse til alle værelser. Der skiftes håndklæder dagligt, og sengetøj 3 gange i ugen. Mulighed for internet på værelserne.

Faciliteter
Hotellet har egen udendørs pool, og der er mulighed for et væld af aktiviteter. F.eks. Tennis, dart, golf (indenfor 3 km) og game-room. Der er særligt børne lege område. Der er jacuzzi og sauna, og fitness center. Bemærk at der ikke er lift eller rampe ved poolen. Børn er meget velkomne på dette skønne hotel, og der er også børne pool (fersk vand) til de små.

Din Reservation

Personligeoplysninger
(*) Påkrævet
Din bestilling er nu afsendt
Udfyld venligst alle påkrævede oplysningsfelter