Du er her: Forside Favoritter Kreta K1

Kreta K1

Grækenland, Kreta
Hotelbillede

Kom på besøg hos Mrs. Diamanto! Hotellet ligger 30 km fra Chanias lufthavn på vestsiden af Kreta.

Dette hotel er helt særligt, og alle gæster vil opleve en hjertevarm modtagelse af hotellets manager, Mrs. Diamanto.

Mrs. Diamanto skaber fest og stemning og gør gerne en ekstra indsats for at alle føler sig velkomne og til passe på “hendes” hotel.

Generelt om alle værelser:

Alle værelser har balkon, og de er udstyret med el-seng. Velindrettet badeværelse med mange håndgreb at støtte sig til. Assistance kan fås hele døgnet ved træk i alarmsnor ved seng og i badeværelse. Hotellet tilbyder ialt 11 dobbeltværelser og 2 suiter (suiterne er ca. 40m2)

Restaurant:

På 1. sal er restauranten indrettet med god plads til at komme rundt. Der er vinduer på de tre sider og en fantastisk flot udsigt til både bjerge, hav og olivenlunde. Hotellet er i 2 etager med elevator, der også kan rumme store kørestole.

Dobbeltværelse:

20 kvm. med balkon – max. 3 personer. Møblement: 2 enkeltsenge, den ene elektrisk. Der er plads til ekstra seng. Badeværelse: ca 3,8 kvm. med en 90 cm bred dør. Toilethøjden er 47 cm, og der er gribehåndtag ved toilet og i brucheniche. Højden på håndvasken er 73 cm. Spejlet er skråtstillet.

Suite:

54 m2 med balkon – max. 4 personer. Møblement: 4 enkeltsenge, den ene elektrisk. Det store værelse er opdelt ved hjælp af skabe, som fungerer som rumdeler. Badeværelse: ca. 3,8 kvm. med en 90 cm bred dør. Toilethøjden er 47 cm, og der er gribehåndtag ved toilet og i brucheniche. Højden på håndvasken er 73 cm. Spejlet er skråtstillet.

Svømmebassin:

Den handicapegnede pool er solopvarmet. Den er udstyret med sliske for kørestolebrugere, og der er et gelænder hele vejen rundt i bassinkanten. Der er jacuzzi i poolen – (boblebad). Hotellet har special kørestole for adgang til bassinet – og også til det nærliggende hav.

Bemærk venligst: Poolen er opvarmet til 28-32 grader i foråret.

Træning og fysioterapi:

I hotellets underetage ligger fitnesscenter med mange redskaber, jacuzzi og terapilokale, hvor der tilbydes massage og fysioterapeutisk behandling. Der kan tilkaldes lægehjælp døgnets 24 timer, og sygeplejeassistance kan rekvireres mod betaling. Henvendelse i receptionen.

Andre aktiviteter og udflugter:

Der er boldbane, bordtennis og badmintonketsjere til rådighed. Hver uge er der flere aftenarrangementer. Eksempelvis grill og græsk aften med optræden af lokale dansere i de smukkeste dragter. I gåafstand gennem den skønneste oliven- og appelsinlund fører vejen ned til Marleme og stranden. Langs den stenede strandbred løber en lang strandpromenade, der nemt kan forceres med kørestol. Her er massevis af barer, diskoteker og supermarkeder, hvor der i stor udstrækning er taget hensyn til kørestolsbrugere. I området ligger flere mindre småbyer med imponerende liv og aktivitet.

Der er mulighed for at komme på (tilmelde sig) udflugter. Hotellet har nemmelig sin egen lille minibus. Der er rig mulighed for at opleve den smukke ø eller fx. komme på shoppingtur til Chania.

Nyttig information:

Alle værelser har boks til værdigenstande, aircondition og TV med engelske, tyske og græske kanaler. Håndklæder skiftes hver dag – sengelinned hver anden. Vasketøj kan afleveres i receptionen mod betaling. Et ophold er altid med ½ pension, og netop den skønne mad bringer mange gæster tilbage til dette dejlige hotel år efter år.

Hotellets personale er yderst serviceminded. Der tales engelsk, tysk og fransk. Beliggenheden er fredelig med store oliven- og appelsinlunde som nærmeste nabo. Havudsigt fra 1.sal. Området rundt om hotellet er fladt, og de asfalterede veje er tilgængelige for kørestolsbrugere.

 

Din Reservation

Personligeoplysninger
(*) Påkrævet
Din bestilling er nu afsendt
Udfyld venligst alle påkrævede oplysningsfelter