Du er her: Forside Sommer Gran Canaria GC1

Gran Canaria GC1

Gran Canaria, Spanien
Hotelbillede

Utrolig smukt nyåbnet hotel – Inspireret af det afrikanske kontinent!

Dette helt nye hotel har en fantastisk beliggenhed midt i Maspalomas/Meloneras i nærheden af fyrtårnet, sandklitten og gaden med de eksklusive butikker.

Hotellet har en ganske særlig, spændende arkitektur

For at komme til hotellets eksotiske reception bliver den besøgende ledt over en træbro. Tropisk haveanlæg, adskillige pools og damme, vandfald og sandstrande er blot nogle af de fantastiske elementer, som hotellet byder på.

Værelserne

Hotellet har 677 rummelige værelser og suiter. Alle er udstyret med en blanding af moderne design krydret med eksklusivt udstyr og spændende afrikanske elementer. Det er nemt at komme rundt på hotellets område – også for personer med kørestole. De handicapindrettede værelser lever op til den officielle standard, og de har alle alarmsystemer og andre finesser, som specielle bøjlestænger i garderoben. De rigt udstyret badeværelser har både stor bruseniche med badestol, som man med en kørestol nemt kan komme rundt i – samt badekar. Der er de nødvendige greb omkring toilettet, og en hårtørrer og badekåbe er naturligvis også til gæsternes disposition.

Restauranten

Topkvalitet og stor kreativitet er kendetegn for restauranten. Særligt skal også bemærkes restaurantens interiør. Buffetrestauranterne ligger harmonisk adskilt fra hinanden og skaber derved en intim og meget hyggelig atmosfære.

Pool-området

Det imponerende pool-område har 8 opvarmede pools. Også i dette område er den afrikanske stil bibeholdt, og den byder på nydelse og afslapning for ung som gammel: En pool til total afslapning, én med to kunstige strande, én pool med en roligt flydende flod på 7 meter, samt en afrikansk pool på 1.000 kvm. med morsomme afrikanske påhit. Andre pools med vandfald, grotter og kunstige ruiner er på tegnebrættet.

Underholdning og aktiviteter

Der er noget for enhver smag under opholdet, da hotellet fx byder på et utal af forskellige shows med afrikanske dansere. Også de mindste er der tænkt på i den særlige eventyrverden ”Panchi-World” med et bredt underholdningsprogram.
Det er nemt at komme rundt på hotellets område – også for personer med kørestole.
De handicapindrettede værelser lever op til den officielle standard, og de har alle alarmsystemer og andre finesser, som specielle bøjlestænger i garderoben.
De rigt udstyret badeværelser har både stor bruseniche med badestol, som man med en kørestol nemt kan komme rundt i – samt badekar. Der er de nødvendige greb omkring toilettet, og en hårtørrer og badekåbe er naturligvis også til gæsternes disposition.

 

Din Reservation

Personligeoplysninger
(*) Påkrævet
Din bestilling er nu afsendt
Udfyld venligst alle påkrævede oplysningsfelter