Du er her: Forside Sommer Gran Canaria GC5

Gran Canaria GC5

Gran Canaria, Spanien
Hotelbillede

Hotellet blev renoveret i 2006, og det ligger i hjertet af Playa de las Américas og kun få minutters afstand fra byens pulserende liv med shopping, restauranter, barer, diskoteker og teatre. Det ligger på en rolig 30.000 kvm. stor grund, og til hotellet hører reception med 24-timers vagt, restaurant, bar og afslapningslokaler. Der er adgang til både internet og vaskeri. Der er mange legemuligheder for hotellets børnegæster.

Tag en dukkert i havet – særlig service til kørestolsbrugere
Gåafstanden til den berømte kørestolstilgængelige Las Vistas strand er kun 10 minutter. Her hjælper frivillige fra Røde Kors beredvilligt kørestolsbrugere til et havbad ved hjælp af en specialdesignet kørestol med ballonhjul.

Området
Området er stort set fladt, og det er nemt for en kørestolsbruger at komme rundt.

Pension
Man kan frit vælge, om man ønsker kvart-, halvpension eller ”All inclusive”.

Bungalows
Hotellet har i alt 151 bungalows, hvoraf de 5 er indrettede for personer med handicap. Der er plads til max. 6 personer i hver. Hver bungalow har en opholdsstue og 1 eller 2 soveværelser. (Alle handicapindrettede bungalows har 2 soveværelser. Et værelse med dobbeltseng og 1 værelse med 2 enkelt senge).

Særligt vedrørende de handicapindrettede bungalows
Dørbredden til badeværelset er 90 cm. og toilethøjden i det rigt udstyrede badeværelse er 38 cm (fra gulv til sæde). Der er gribehåndtag ved toilet og i brusekabinen, hvor der er monteret badesæde, som kan klappes ned. Alle bungalows har fuldt udstyret køkkenafdeling med køleskab, mikroovn, brødrister, kaffemaskine m.v. Alle huse har desuden telefon, safety-boks og sattelit-tv. Hvert hus har endvidere dejlig terrasse.

Svømmebassiner
På området ligger 4 svømmebassiner (solopvarmede). Der er 2 børnebassiner. Der er pool-bar og stor solterrasse.

Andre aktiviteter
Der er rig mulighed for at få massage, slappe af i den lækre jacuzzi eller bare nyde livet i den smukke have. Mod mindre betaling kan man deltage i en række aktiviteter – fx gymnastik og aerobic.

Din Reservation

Personligeoplysninger
(*) Påkrævet
Din bestilling er nu afsendt
Udfyld venligst alle påkrævede oplysningsfelter