Du er her: Forside Sommer Fuerteventura FU1

Fuerteventura FU1

Fuerteventura, Spanien
Hotelbillede

Hotellet ligger i området Caleta de Fuste kun 500 meter fra hovedgaden og det dejlige butikscenter. Stranden ligger 500 meter væk, og her kan man fornøje sig med alle former for vand-sport.

Afstand fra stranden: 500 meter.
Dunas de Corraleja beach: 35 km.
Puerto del Rosario (hovedstaden på øen): 15 km.
Havnen i Villa de Betancuria: 30 km.
Jandia stranden: 75 km.

Fra hotellet er der daglig busforbindelse til hovedstaden Puerto del Rosario.

Hotellet:

Det store hotel rummer 354 lejligheder fordelt i de 3 bygninger. Man kan bestille studiolejligheder (ST), lejligheder med 1 soveværelse (A1) og lejligheder med 2 soveværelser (A2).

Lejlighederne:

I lejlighederne Al kan der bo 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn – i A2 5 voksne eller 4 voksne og 2 børn og i ST kan der bo 2 voksne og 1 barn. Hver lejlighed har satellit-TV, telefon, fuldt udstyret køkken med mikroovn, keramisk komfur, vandvarmer og nødvendigt service, opholdsstue og fuldt moderne badeværelse med bidet, bruseniche og badekar. Desuden terrasse – de fleste med udsigt over havet.

Måltider:

Buffet restaurant:

Herfra serveres morgenmad og middag. Hvis man bestiller ½ pension, får man mulighed for blandt andet at smage de traditionelle egnsretter.

Snack-baren:

Den har åbent mellem kl. 10.00 og 18.00, og den ligger ved siden af poolen.

Bar og underholdning:

Et ideelt sted at læne sig tilbage i en dejlig lænestol og slappe af og nyde en drink, mens man nyder udsigten over det fantastiske blå hav. Børn og unge mennesker kan fornøje sig i spillelokalet med billard og spillemaskiner, og om aftenen kan både børn og voksne tage del i underholdningen, idet der både arrangeres mini-disco og forskellige shows og levende musik for de voksne gæster.

Faciliteter:

Hotellet har mange pools, og flere af dem specifik for børn. Desuden solarium, 2 squash-baner (bestilling og betaling i receptionen), mini-club for børn mellem 4 og 12 år med et væld af aktiviteter. Og butiksarkade med souvenirboder, modebutikker m.v.
Hotellet har eget supermarked, hvor alt kan købes. Åbent fra 08.00 – 24.00.
Reception med 24 timers service. Her kan man få vekslet penge, bestille udflugter og leje bil og få svar på en række spørgsmål. Hotellet modtager Visa, Eurocard, Master Card og Diners. Lægekonsultation ligger inden for området. Åben hele døgnet. Desuden vaskeriservice og fri parkering.

I hotellets nærområde kan man studere spændende planter og blomster, og har man lyst, vil en tur til den botaniske have i La Lajita være et godt mål.

Udenfor byen Pajara i fiskerlejet Ajoy kan man få øje på resterne af skibsvraget ”American Star”, som strandede på kysten. En oplevelse er altid at nyde det smukke, solrige vejr på de endeløse strande på sydsiden af øen (Morro Jable) eller på sandstranden ved Corraleje på nordsiden af øen, hvorfra man kan sejle en smuttur til naboøen La Isla de Lobos.

Et ophold er med enten kvart-, halvpension eller “all inklusive”.

Bemærk:

Fantastisk beliggenhed ved havnefronten
Ingen lift eller rampe til de uopvarmede pools
Adgangen for en kørestols bruger er ikke allerbedst.

Din Reservation

Personligeoplysninger
(*) Påkrævet
Din bestilling er nu afsendt
Udfyld venligst alle påkrævede oplysningsfelter