Du er her: Forside Sommer Berlin BE1

Berlin BE1

Berlin, Tyskland
Hotelbillede

Dette meget centrale beliggende hotel har ialt 563 værelser, og en stor del er handicapindrettede værelser. Hotellet er nybygget og fremstår i lyse og venlige farver og modernet indrettet.

Hotellet ligger tæt ved Potsdamer Platz og tæt på city. Hotellet er en del af en særlig handicap venlig hotel kæde og lever op til 110 punkter angående tilgængelighed. Blandt andet er sengene elektriske.

Værelserne

De handicapindrettede dobbeltværelser er indrettet i nordisk stil. Værelserne her en del bedre udsigt end de ikke handicapindrettede værelser. Værelse består af entre med god plads, og stort badeværelse/toilet. På badeværelset er der greb ved toilettet og fjernbetjent toilet-udtræk. Der er stor bruse område og helt uden kanter og trin. Der er toiletsæde ved bruseren.

Selve værelset består af trægulve, store vinduer, telefon, alarm-træk, fladskærms TV med internationalle TV kanaler, gratis trådløst netværk, aircon, minibar (som man selv kan fylde), strygejern, skrivebord og stol, væggeur, samt elektriske senge (enten som en dobbelt eller 2 enkelte senge).

Facaliteter

Restauranten tilbyder en fantastisk morgenmads buffet. Her er alt hvad hjertet begærer.

Bemærkninger

Tog stationen, Potsdamer Platz ligger i gå-afstand fra hotellet, og station “U-mendelssohn-Bartholdy-Park”, som har adgang til toget for kørestole, ligger blot 60 m fra hotellet.

Din Reservation

Personligeoplysninger
(*) Påkrævet
Din bestilling er nu afsendt
Udfyld venligst alle påkrævede oplysningsfelter