Du er her: Forside Sommer Berlin BE2

Berlin BE2

Berlin, Tyskland
Hotelbillede

Dette smukke hotel er attraktivt beliggenhed direkte i Friedrichstrasse og Spree-floden banken. Dette 4 stjernet hotel byder på komfortable værelser. Dette spanske og elegante førsteklasses hotel er kendetegnet med “Travellers ‘Choice Award” af TripAdvisor som top 3 hoteller i Tyskland og “Holiday Check Award 2010” som en af ​​de 99 mest populære hoteller i hele verden.
Hotellet er beliggende i hjertet af byen direkte i Friedrichstrasse og Spree-floden banken. Afstanden til stationen “Friedrichstrasse” (RE1, RE2, RE7, RB14, U6, S1, S2, S5, S7) er mindre end 100 m.

Værelserne:

De handicap indrettede værelser er beliggende mellem 2. og 7. etage, og med vinduer udmod den rolige gård. De rummelige værelser er designet i varme farver og udstyret med ekstra brede døre, interne  nødopkald system, tilslutning døren til næste rum og høj kvalitet træmøbler. Disse omfatter et stort skrivebord og komfortable lænestole. Fladskærms-tv, pengeskab, minibar, intenet adgang, telefon og med handicapindrettet badeværelse.

Din Reservation

Personligeoplysninger
(*) Påkrævet
Din bestilling er nu afsendt
Udfyld venligst alle påkrævede oplysningsfelter