Du er her: Forside Lejlighed Algarve AL1

Algarve AL1

Algarve, Portugal
Hotelbillede

Nyd en afslappende ferie i det smukke solrige Algarve i Portugal. Der er blot små 4 timers flyvetid til Faro. Der flyves direkte fra Billund og København. Det er også muligt at rejse fra andre lufthavne, men her skal man forvente en mellemlanding.

Blot 40 minutter fra lufthavnen Faro ligger denne dejlig villa, hvor ejeren har gjort en dyd ud af at indrette villaen med alle tænkelige handicap hjælpemidler. Derudover er villaen meget rummelig, og når du bor her, er det som at bo i sit eget hjem!

Villaens ejere bor selv i nærheden af villaen, og det skaber en tryghed og medvirker til at din rejse er optimal og at du befinder dig i trygge rammer. Hjælp og support er indenfor rækkevide!

Bemærk venligst at du har en bil (med lift) til din rådighed under opholdet! Så husk kørekortet (du skal være fyldt 30 år, for at låne bilen)

Villaen består af 2 lejligheder, og det er muligt at leje hele villaen, for større grupper.

Lejlighed 1 består af 2 soveværelser (4 personer)

Større lounge område med adgang til åbent køkken. Der er 2 soveværelser i denne lejlighed og det ene soveværelse indeholder en dobbeltseng (2 enkeltsenge) og sengene er plejesenge. Det andet soveværelse består af 1 enkelt seng og 1 halvanden mands seng. Begge senge er plejesenge, og på dette værelse er her elektrisk lift. Der er udgang til terrasse og pool område.

Der er TV og dvd-afspiller og video maskine i lejligheden.

Køkkenet indeholder opvaskermaskine, køleskab, fryser, mikroovn og elkoger.

Lejlighed 2 består af 3 soveværelser (6-7 personer)

Større lounge område med adgang til åbent køkken. Der er 3 soveværelser i denne lejlighed og det ene soveværelse indeholder en dobbeltseng. Det andet soveværelse består af 1 enkelt seng og 1 elektrisk seng. Der er udgang til terrasse og pool område.

Der er TV og dvd-afspiller og video maskine i lejligheden.

Køkkenet indeholder opvaskermaskine, køleskab, fryser, mikroovn og elkoger.

Praktisk information for begge lejligheder

Håndklæder og sengelinned forefindes i lejlighederne
Der er air-condition i begge lejligheder
Der er spillerum, hvor der blandet andet er billard og dart.
Når du lejer en lejlighed, følger der automatisk adgang til egen bil med (nødvendigt med kørekort til alm. Personbil, og du skal være fyldt 30 år). Fiat Scodo og Volkswagen T5, som begge har lifte til kørestole.
Vand og elektricitet er inkluderet i prisen
Badehåndklæder kan lånes.
Der er gratis adgang til vaskemaskine og tørretumbler.
Ingen rygning i lejlighederne.
WiFi internetadgang findes og er gratis
Udendørs OPVARMET pool med elektrisk lift (sædelift og lift med sejl)
Det er muligt at booke sygeplejeske assistance (bestilles hjemmefra)
Det omkringliggende område

Der er også en handicapindrettet studio lejlighed på 55 m2, som består af 2 enkelt senge, bad/toilet, lounge område og køkken. Der er stor dør ud til meget rummelig terrasse område.

Blot 10 min. fra villaen ligger byen Lagos. Lagos er en skøn by med masser af lokale restauranter og cafer, og et fiskemarked og stort udendørs marked hver uge. Lagos er en unik lille juvel i Algarve. Den har valgt at udvikle sin turisme med smag og klasse. Det tilbyder en balance af charme og historie portugisiske kultur.

Din Reservation

Personligeoplysninger
(*) Påkrævet
Din bestilling er nu afsendt
Udfyld venligst alle påkrævede oplysningsfelter