Du er her: Forside Sommer Madrid MAD1

Madrid MAD1

Madrid, Spanien
Hotelbillede

Beskrivelse:

Lige i centrum af Madrid ligger dette skønne 4 stjernede hotel. Det er tæt beliggende til Puerta del Sol, Alcalá og Gran Via.

Du kan nemt komme til Prado, Thyssen-Bornemisza, Reina Sofia museer, samt det kongelige palads og Opera Theatre, for ikke at nævne de botaniske haver, Las Cibeles, Puerta de Alcalá og kongres bygning.

Inden for gåafstand kan du også nå Latina, som er berømt for sin ‘cañas y tapas’. Nyd Rastro gade markederne eller måske markederne i San Miguel.

Værelserne er indrettet af den meget berømte arkitekt Tomás, som blandet andet er opkaldt efter Louis Vuitton «Decorator of the Year” i 2002.

Hotellet ønskede at hotellet bød på behagelige, afslappende og attraktive rum, der gør fuld brug af lys og skygge, og tage de særlige kendetegn ved bygningen i betragtning. Det er lykkes rigtigt godt, og hotellet er bestemt et besøg værd.

Værelser:

Hotellet har i alt 62 dobbeltværelser, hvoraf to af dem er indrettet særligt til kørestolsbrugere. Alle værelser er lydisolerede og solrige. Her er klimaanlæg, satellit tv, minibar, gratis WiFi m.m.

Din Reservation

Personligeoplysninger
(*) Påkrævet
Din bestilling er nu afsendt
Udfyld venligst alle påkrævede oplysningsfelter