«««Du er her Hjem Favoritter Lanzarote L10

Lanzarote L10

Lanzarote, Spania
Item image

Dette hotellet er en fantastisk ferie, og ligger i utkanten av Puerto del Carmen. Rommene/leilighetene er spredt over området i små bungalower, og alle rommene og leilighetene er handicaindrettet. Det er en elektrisk seng i alle rommene/leilighetene og grep på toalettet (som er hevet), Stol i dusjkabinett. Her er enkeltrom, Dobbelt rom eller dobbeltrom.

Her er en 300 m2 stor opvarmet (27 grader) pool med rampe og en indendørs pool (31 grader), og selve poolområdet er meget hyggelig.

Restauranten serverer gerne spansk mad, og er hyggelig indrettet. Her serveres morgenmad, frokost og aftensmad dagligt.

Et ophold her er inklusiv halvpension eller fuldpension. En del af personalet er fra Norge, og derfor tales her skandinavisk, foruden engelsk og tysk.

Flere gange om ugen er der fælles aktiviteter, som, for eksempel. vandreture, balancetræning, basintræning, styrketræning. Her kan alle være med, og det kræves ingen forudstæninger som f.eks. fysisk kapasitet, for at deltage i fællesaktiviteterne. Hotellet har også en veludstyret fysioterapeut afdeling, så du kan forsætte eventuelle behandlinger på Lanzarote. Derudover er her frisør og skønhedsklinik.

Hotellet ligger på en lille høj, og vejen op til hotellet skråner en del.

Din reservasjon

Personopplysninger
(*) Kreves
Reservasjonen er vellykket sent
Fyll ut alle nødvendige personlige detaljer